C Thr91 1608 Free Demo Questions And Answers}

BKwHfBLM | Shipping | 08 14th, 2017  |  No Comments »

Submitted by: Michael Pappas

Question: 1

Your customer has the following corporate structure levels

-Company Name

-Division

-Department

-Location

What is the recommendation method to create values for these corporate structure levels in onboarding?

A. Synchronize all corporate structure levels with SuccessFactors HCM

B. Synchronize the division, Department and Location corporate levels with SuccessFactors HCM

C. Import the CSV file to SuperAdmin-Corporate Structure

D. Import the CSV file to Reference files-Corporate Structure

Answer: D

Question: 2

What integration type for SF HCM picklist is recommended that you use to define a picklist in the data dictionary?

A. User defined

B. Code based

C. Suite

D. Label based

Answer: C

Question: 3

You are editing a form. What form attribute must be unique?

A. Print Count

B. Client Code

C. Reason

D. Orde

Answer: D

Question: 4

What is included in the PDF forms?

A. Data collected during a SuccessFactors OnBoarding process

B. Personal information not collected in the application process

C. Emergency contact information

D. All fields used in SuccessFactors Recruiting.

Answer: A

Question: 5

What best practice would you recommend when using PDF form groups?

A. Use a PDF editor to map the fields on the customer”s PDF

B. Create a forms group for all of the customers forms

C. Make sure that all of the fields that are going to be populated are in the data dictionary.

D. Delete the Groups that are delivered with SuccessFactors Onboarding

Answer: A

Question: 6

Where do you enable parent-child relationships between corporate structure levels?

A. In Super Admin

B. In Admin tools

C. In Provisioning

D. In Reference Files

Answer: D

Question: 7

You are going to set up and test the integration between SuccessFactors Recruiting and SuccessFactors Onboarding? What RBP permissions do you need?

There are 3 correct answers to this question

A. Onboarding initiate

B. Manage Onboarding Templates

C. Manage Onboarding EC integration field mapping

D. Set up Onboarding Integrations

E. Manage Onboarding

Answer: A,D,E

Question: 8

What are the standard integrations tags in SuccessFactors Onboarding?

There are 3 correct answers to this question

A. StandardExport

B. EC

C. JobReq

D. Base New Employee Data

E. RX

Answer: A,B,E

Question: 9

How do you create a new tag in the data dictionary?

A. In account settings, select the namespace where you want to place the tag and click new tag

B. In the data dictionary, delete the default namespace where you want to place the tag.

C. In the data dictionary, select the namespace where you want to place the tag and click New tag.

D. In the data dictionary, select the field where you want to place the tag

Answer: C

Question: 10

Where can you upload a custom form in SuccessFactors Onboarding?

A. Reference Files-Container Forms

B. Settings-Forms

C. Settings-PDF Forms

D. Reference Files-Forms

Answer: C

Question: 11

What type of permission allows an Onboarding user to execute all steps in a process?

A. General

B. Administrato

C. Activity steps

D. Monitor steps

Answer: B

Question: 12

Which of the default NameSpaces are used in Onboarding, in the recruiting and Employee Central integration, for exports and in the panel designer and virtual form tools?

There are 3 correct answers to this question

A. PDF Forms

B. Integrations

C. Export Categories

D. Entities

E. Wizards

Answer: B,C,D

Question: 13

What are the standard process steps provided by SuccessFactors Onboarding?

There are 3 correct answers to this question

A. New hire activity step

B. Orientation Step

C. Remote Hire Step

D. New Employee step

E. Post hire verification step

Answer: A,B,E

About the Author: Test Information:Total Questions 75Test Number: C_THR91_1608Vendor Name: SAPCert Name: SAP CERTIFIED APPLICATION CONSULTANTTest Name: SAP Certified Application Consultant – Success Factors Onboarding Q3/2016Official Site:

certswarrior.com

For More Details:

certswarrior.com/exam/c_thr91_1608/

Get20% Immediate Discount on Full Training MaterialDiscount Coupon Code: CertsWarrior20off

Source:

isnare.com

Permanent Link:

isnare.com/?aid=1962100&ca=Business }

Comments are closed.